Fyllda paprikor

Källa: Mestadels eget recept

4 portioner

4 stora paprikor
ca 500g köttfärs
10 champinjoner
1 gul lök
2 klyftor vitlök
1 pkt fetaost
1 liten burk majs
1 tärning köttbuljong
ca 2.5 dl creme fraiche
Ruccola
Svartpeppar
Salt
Spiskummin
Paprikapulver
Sambal Oelek

Hacka löken och skiva champinjonerna och fräs sedan på dem. Tillsätt sedan köttfärsen och stek på den. Krydda med svartpeppar, salt, sambal olek, spiskummin, buljongtärning paprikapulver och soja efter egen smak. Men med fördel ganska mycket spiskummin. När det kokat ihop så tillsätt majs, creme fraiche och låt koka ihop lite till. Rör ner halva paketet feta samt lite ruccola så det ser bra ut.

Kapa av toppen på paprikorna och fyll dem med blandningen, lätt resterande halva av fetaosten på toppen och lägg sedan på mozarellaosten.

Grädda i ugn på 200 grader i ca. 15-20 minuter.

Smaska på