Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök

Källa: https://gourmetmorsan.com/2010/04/22/sillahallens-torskrygg-med-bacon-oc...

4 portioner

4 bitar torskrygg alt. ett fiskblock (400-600g), tinade!
2 krm svartpeppar
1 tsk salt
1 paket bacon
3 schalottenlökar, finhackade
2-3 dl grädde
1 msk fransk senap
1 burk creme fraiche
1-2 dl gräslök
1 dl riven ost

Sätt ugnen på 225 grader.

Förbered och börja koka potatisen.

Dela ev. fiskblock i 4 portionsbitar. Salta och peppra torsken. Lägg i ugnsfast form.

Förstek bacon och lök.

Blanda samman alla övriga ingredienser utom osten.

Häll över fisken och sist strö över riven ost.

Tillaga mitt i ugnen i ca 20 min, längre om fisken fortfarande är lite fryst.

Servera med potatis och sallad.