Tomat- och fetaosttäckt kycklingbröst

Källa: Jenny och Lennart bjuder på mat

Ugn: 200 grader

4 kycklingfiléer
1 dl hackade soltorkade tomater i olja
2 dl rivet dygnsgammalt vitt bröd
2 vitlöksklyftor, pressade
100 g fetaost
salt, peppar
3 dl grädde
1 msk tomatpuré
tagliatelle
svartpeppar

Salta och peppra filéerna och stek dem runt om 3-4 minuter.

Kör tomater, brödsmulor, vitlök och fetaost i matberedare/mixer, så det blir
finfördelat men inte mosigt.

Lägg filéerna i en ugnsform. Fördela tomatblandningen över och häll grädden,
som blandats med tomatpurén runt om. Stek i 200 grader ca 20 minuter. Täck med
folie om det blir för mycket färg. Ta upp filéerna och håll dem varma. Häll
såsen i en kastrull och smaka av med salt och peppar.

Servera nykokt pasta på varma tallrikar, lägg på en filé, häll såsen runt om
och servera genast.